otthon, bárhol

Peter Norman Nissen 1916-ban szabadalmaztatta a korát messze meghaladó találmányát. Két lényeges szempont határozta meg a mobilházak kialakítását: először, a felhasznált anyagok szempontjából gazdaságosnak kellett lennie, különös tekintettel az építőanyagok háborúban tapasztalható hiányára, másodszor, az épületnek mobilisnak kellett lennie. Ezek a feltételek egy egyszerű formát eredményeztek, előregyártott elemekkel, hogy megkönnyítsék az össze- és szétszerelést. A Nissen házat hat ember négy óra alatt tudta összeállítani.


Kompakt, letisztult, környezettudatos megoldásokkal kialakított, alacsony ökológiai lábnyomú otthonokat kínálunk. A cégünk kettős célt tűzött ki maga elé: egyrészt a természet csodás ajándékait eredeti mivoltukban kívánjuk megőrizni, másrészt segítséget és alternatívát nyújtunk azok számára, akik nyitottak a környezetkímélő életmódra, szemléletváltoztatásra. A házaink mellőzik a felesleges elemeket, de minden megtalálható bennük, ami szükséges, hiszen környezetbarát és energiatakarékos módszereket használnak.

A Nissen ötvözi a természetközeli életet a prémium minőségű felszereltséggel, teljes élményt nyújt azoknak, akik sem a természet békéjéről, sem a megszokott komfortról nem szeretnének lemondani.